Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Моделювання електромеханічних систем» Частина І (для здобувачів вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка»)

Loading...
Thumbnail Image

Date

2023

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

СНУ ім. В. Даля

Abstract

Description

Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» та можуть бути корисними для здобувачів вищої освіти інших інженерних спеціальностей. Методичні вказівки містять рекомендації для виконання лабораторних робіт з дисципліни Моделювання електромеханічних систем з використанням пакету MATLAB (Simulink, Control System Toolbox, SimPowerSistem) за наступними темами: «Знайомство з режимом "прямих обчислень" пакета прикладних програм MATLAB», «Засоби програмування системи MATLAB», «Знайомство з графічними можливостями пакета прикладних програм MATLAB».

Keywords

Citation

Методичні вказівки до лабораторних робіт з дисципліни «Моделювання електромеханічних систем» Частина І (для здобувачів вищої освіти спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка») [Електронний ресурс] / СНУ ім. В. Даля ; уклад. : Є. С. Руднєв, Ю. А. Романченко. – Електронні текстові дані. – Київ : СНУ ім. В. Даля, 2023. – 55 с.